logistics-835447_640

Summit de Supply Chain: Inovaţia este singura opţiune

Summit-ul Outlook Supply Chain a avut loc la începutul lunii noiembrie în Chicago, SUA, reunind lideri de top din domeniul logisticii, ambalajelor şi transportului din întreaga lume. Invitatul special pentru a ţine discursul de deschidere a lucrărilor a fost Steven Melnyk, profesor de management de operaţiuni şi supply chain la Universitatea de Stat din Michigan.

Spre o lume a logisticii integrate

Principalele teme abordate în cadrul summit-ului s-au concentrat asupra necesităţii pentru mai multă inovaţia şi integrare în activităţile de logistică, ambalare şi transport, având ca rezultat operaţiuni mai fluide, o scalare mai bună a activităţilor şi, în final, un mediu mai curat. Vorbitorii au abordat şi problema mereu spinoasă a optimizării costurilor logistice, prin soluţii inovatoare de ambalare şi expediere.

Summit-ul Outlook Supply Chain este un nor eveniment de business de top care scoate în evidenţă importanţa soluţiilor de ambalare profesionale în cadrul unei economii globale. Produsele sunt expediate în toată lumea, nu numai de la furnizor la clientul final, ci şi între diferite facilităţi de producţie şi depozite centrale. Pe măsură ce gradul de competiţie dintre principalele companii din acest domeniu devine mai acut, nevoia de ambalaje practice şi care aduc economii de costuri şi spaţiu devine din ce în ce mai mare.

Soluţiile de ambalare ale viitorului: simple, ecologice şi inovatoare

Prioritatea principală a directorilor executivi şi de logistică este îmbunătăţirea fluxului logistic în cadrul organizaţiilor acestora şi în relaţia cu furnizorii şi clienţii. Inovaţia a fost cuvântul cheie al summit-ului, toţi participanţii fiind de acord că este nevoie să se acorde o atenţie mai mare cercetării şi dezvoltării, investiţiilor în tehnologii noi, materiale reciclabile şi operaţiuni simplificate cu un impact mai redus asupra mediului înconjurător.

Prin eforturile echipei Logistic Packaging, încercăm în mod continuu să ţinem pasul cu cele mai moderne tehnologii şi soluţii de ambalare. Noi îi ascultăm cu atenţie pe clienţii noştri şi încercăm să le rezolvăm problemele, aplicând cele mai eficiente soluţii. În acest fel, devenim o parte a lumii inovaţiilor, creând soluţii logistice moderne pentru o lume a afacerilor din ce în ce mai complexă.