Invertor de paleți

Accidentele au loc în orice domeniu de activitate, iar atunci când au loc este important să remediaţi problema repede şi cu pierderi minime. Invertorii de paleţi au fost inventaţi exact în acest scop.

Aveți nevoie de mai multe informații?

Sunați-ne acum: +4 0373 023 156

Solicitați o ofertă

Dacă aveţi produse stivuite pe palet şi cel de dedesubt este deteriorat, angajaţii dumneavoastră pot proceda în două feluri:

  • pot îndepărta manual cutie cu cutie de pe palet pentru a ajunge la cea de dedesubt, cu pierderi de timp şi marfă, sau
  • pot utiliza invertorul de palet pentru a întoarce rapid paletul cu susul în jos, îndepărtează produsul deteriorat şi aşează un nou palet sub stivă.

Avantajele invertorilor de paleţi:

  • pot manipula orice dimensiuni de palet;
  • pot transfera produse de pe un palet pe altul;
  • minimizează munca manuală şi reduc riscurile de accidente de muncă.

Invertorii de paleţi realizaţi de Logistic Packaging sunt rezistenţi şi uşor de utilizat cu o instruire minimă. Toţi angajaţii dumneavoastră îl vor considera util şi îi vor aprecia manevrabilitatea, precum şi timpul semnificativ economisit în situaţii precum cea descrisă mai sus. Construcţia solidă îi permite invertorului să manipuleze stive cu o greutate de până la 1.500 kg şi 2 metri înălţime.

Dacă doriţi detalii suplimentare privind utilitatea invertorului de palet pentru afacerea dumneavoastră contactați-ne prin telefon sau email.

Solicitați o ofertă